Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Saturday, June 11, 2011

TAHNIAH BUAT HASUE

Sekalung tahniah buat Hasue: I Love My Life, kerana telah berjaya mendapat follower lebih dari 1000, akk merupakan peminat setia blog Hasue, sehari mesti singgah , paling kurang sekali, selalunya berkali2 akk dok ulang alik umah dia. Tahniah ya sue, semoga bertambah semangat lagi lepas ni...akk angkut ya munge biru ni


12 comments:

hehe ingatkan kak yang dapat follower 1000. baru nak ucap tahniah gak :D
 
}~ heheh akknya tak tau berapa tahun lg baru dpt 1000 heheh...tq freaky
 
wah, best nyer follower hasue 1000 lebih. congrats :)
 
Tahniah jugak buat HaSue..cantik bunga ros biru tu.
akak nak hangku2 ni tak pandai kalau anak tak tolong..he he..
 
}~ nur ain azman...emmm mmg bestkan bila follower ramai..tq bg pihak hasue
 
}~ kak erna...a,ah kak mmg canti, akk klik2 belah kanan pas tu terus copy je. mekasih kak
 
salam k.rosaliza... akak sihat? congrate buat hasue...;-)
 
}~ lovely kitchen..assalam e-na, akk baik2 aje, tq bg pihak hasue
 
seronok juga bila follower dah mencecah 4 angka yer...
 
akak bila plak nak dapat seribu kak.. heh...

Mizi Dengan Wajah Baru : Mantap!!
 
salam kak rozie singgah blog femes jap...
 
Kakkk..minta maaf laa kak..rindu nih!baru arini jenjalan dunia blogging semula..baru pas update perkahwinan kawan aritu..dh berapa hari tenet demam..huhu..

Terima kasih ye kak sudi angkut bunga biru nih n ucapan tu..sue mmg tau akak pengunjung setia nih..trm kasih banyak2 atas sokongan akak..
sue mmg jd pengunjung setia blog akk gak..hihi

kalo tenet x sengal alangkah bahagianya..ni pun duk ulang refresh nak ngomen ni..sengal betul ..hee.. :D

Terima kasih juga buat rakan2 yang wish kat atas nih ye.. semoga kite sama2 dapat meriahkan dunia blogging..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...