Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Saturday, November 12, 2011

FROM BEIJING WITH LOVE

Salam ceria di pagi sabtu yang mendamaikan, Amani masih lagi di ulit mimpi setelah bangun kul 6am untuk minum susu. Iqa dan abahnya pagi2  telah kesekolah untuk anugerah cemerlang hari ni.Sarapan belum sedia lagi, tadi minum nescafe dan roti dulu. Selalunya kalo hari tak sekolah sarapan yang berat akan akk msk.


From Beijing with love, walaupun akk tak pergi ke Beijing, tapi seolah2 mcm akk yang ke sana bila dapat cenderahati dari adik2 akk Linapg dan Alla. Terima kasih ya dik, nnt kalo ke Korea n Bandung jgn lupa akk ya heheh, mekasih sekali lagi. Macam akk lak shopping heheh. Semoga Allah murahkan lagi rezeki famili adik2ku sayang.


minta izin ya dik, akk nak letak pic ni kat sini sebagai kenang2an, bukan untuk menunjuk2.
cantik alas meja, akk dapat yang besar dan yang kecil, jade, t'shirt, apron dan lain2, ada yang tak terambil picnya. Terima kasih daun keladi, kalo pergi beli la lagi kihkih.

15 comments:

assalam rosa..walaupun kita tak pergi..tapi bila dapat cenderahati tu..rasa gembiranya lebih dari orang yang pergi tu..he he
 
@ Kak Erna
Assalam kak erna, memang rasa seronok sangat, yalah kan tentu org yg beli ti ingat kat kita masa nak beli2 tukan heheh, memang gumbira sangat2, ingatkan dapat satu dua je, tapi byk lak dapat
 
nak jugak..nak jugak...
 
pepagi dah ada tayangan amal kat sini..
 
salam kak rosa....wahhh bestnya kalau dpt souvenir tu....ekekekeke
 
Bestnya dapat ole2....
 
salam kak...baru ingt nk post pasal ole2 semalam...tp x upload gmbr lagi...x jd la nk post...huhu..
 
besh2...hihi..credit to alla n sis lina pg..
 
salam..bestvnya dpt ole2.Org memberi,kita merasakan...
 
sangat jeles, ok!! nak jugak!
 
Salam Liza..senang hati dapat cenderahati ek...bagila sikit..
 
Assalam Rosa,
cantiknya ole-ole Beijing tu.... nanti kalau diorang jadi pi Bandung pesan kerepek2 di sana....kerepek tempe, kerepek pisang, macam2 kek kukus...adeeehhhh sedapnya, eh...kita pulak yang perasan jadi Rosaliza... he hehehh
 
seronoknya dapat ole2 dari Beijing....
 
assalam kak liza

yg x dapat ni tengok pun dah seronok, apakan lagi yg dapat souvenir ni kan ... he3

moga murah rezeki yg memberi dah yg menerima :D
 
yg penting ingatan tulus ikhlas dr dia ye kak..sy pun br dpr beg sandang..souvenir dr singapura (adk ipar)..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...