Friday, November 25, 2011

MUZIUM - 20.11.2011

Pada hari ahad lepas akk n famili serta anak2 buah my abe kat Cheras tu sempat ke muzium. Pada hal muzium dengan umah akk ni tak pun sampai 2km, dan memang sentiasa ulang alik jalan tu. Masa pagi2 tu sebelum bf kat lake garden ( nasi ambeng ) anak2 ada minta nak ke muzium, tapi akk tak setuju, malas je org ramai. Lepas balik dari Gombak lepas perjumpaan anak2 TM kami pun singgah kat Muzium, biras akk bawa anak2nya kesitu, jadi akk pun ikut sama lah juga. Oh ya tiket masuk rm 2.00 13 tahun keatas, pas tu untuk lihat pameran kena bayar lain, la ni pameran Khazanah kapal karam, akk tak sempat masuk kerana ada temu janji pulak dengan orang di puncak alam kul 5.00pm . Jadi takleh nak cerita apa ada kat dlm tu :~








7 comments:

assalam..lama sudah tidak ke muzium tu..dlu2 pom..mmg tpt lalu lalang je kt area tu..ms dok stu..asyik dok upgrade je..hihi..

** angah tu..ala2 korea la tu kunun2 nye..hihi..
** putri nk jd angkasawati ke tu...
** dh besar dh kak ngah..(ye kan dia? xcam lk jauh2)
 
salam kak lizanye jalan2 gi muzium... ooo ini la citernya gambo yg WW aritu yer.. hehehe....lme sy x gi muzium ni, las pegi mase skola kott...ngee....!
 
assalam..jenjalan ke muzium beramai2 best gak tu, cam jauh lak muzium ngan Bangsar almaklumlah ct sekolah br smapi kat muzium tu yea?
hehehe reramai wat sesak time ct ni lagi best..meriah gitew..
pepon Amani gak best..angkasawan wanita pertama tuh
 
assalam rosa..lamanya akak tak kemuzium.anak2 pun tak pernah bawak..
terinin nak pegi la..sampai bila kapal karam tu rosa..
 
Assalamualaikum...Seronoknya Bawa Anak Jalan2..
 
kak rosa, seingat2 tun, tun x pernah pergi musium kt malaysia nih.. huhu..
 
tak pernah lg gi muzium ni kak.ingat next year nak gi gak..hehe...lucu tengok amani tuh..kikiki...

kak liza maintain jer slim...jeles tau!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...