Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Monday, November 28, 2011

SELAMAT BERKHATAN AQIL IQBAL

Assalamualaikum buat semua, hari ini pagi2 lagi n3, kejap lagi nak keluar tgk majlis berkhatan beramai2 anjuran krt tempat akk ni. Aqil 7 tahun pun turut sama dimajlis nnt. Harap2 anak2 sekelian kuatkan semangat dan tabah menempuh kesakitan macam gigit semut ni (kata upin & ipin la ). Berkhatan hari ini akan diadakan di surau kat tempat akk ni ( sekolah agama ).


best je paw abahnya minta hadiah macam2 heheh, boleh dikatakan setiap hari ada je hadiah untuk dia hehe. Harap2 segalanya berjalan dengan lancar seperti yg di rancangkan

p/s kalo sapa2 ada tips2 atau apa2 yg boleh dikongsikan kat sini, akk dahului dengan ucapan terima kasih. Maklum lah lupa juga mcm mana nak jaga anak dalam pantang ni, abang2 dia dulu pun masa 5 n 7 tahun juga dah bersunat ni

10 comments:

assalam rosa..memang macam tu agaknya hero ni kan..masa hero2 akakn nak berkhatan dulu macam tu jugak..seminggu sebelum macam2 yang nak dibelinya.
ikutkan aje la..asalkan mood dia baik masa nak berkhatan tu.
 
@Acik Erna....

Assalam kak, itu la setiap hari ada je yg dia mahu dibelikan, abahnya pun ikut jelah, sama mcm akk takut mood dia hilang je, ni dah siap2 nak turun rumah, tapi asyik dok main ngan mainan kesukaannya lagi hehe. ok je lagi moodnya. Harap2 semuanya berjalan dengan lancar lah
 
Selamat berkhatan ya Aqil, pasni kena jadi budak baik dah..takleh kaco Adda hehehe..
Selamat berpantang gak (pantang mkn, pantang main dan pantang menyakat)
Semoga Aqil cepat sembuh ya
 
selamat berkhatan aqil.. jadi budak dewasa dah pasni.. pasni mesti kuar menu2 berpantang ye..
 
Alhamdulillah... moga majlis berjalan dengan lancar,

mudah-mudahan Aqil Iqbal membesar jadi anak yang soleh... amin...
 
Selamat bekhatan utk Aqil....semoga cepat sembuh....
 
semoga majlis berjalan lancar...
selamt berkhatan ye Aqil...
 
oh..hari ni la ek nk berkhatan..smg semuanya selamat...

selamat berpantang nnt ye aqil iqbal..kang jd mcm ank hasue..siap pakai tarbus mcm mama dia berpantang..
 
Selamat berkhatan... tak lama lagi dah jadi anak teruna dah anak Kak Liza ni..hehe.

p/s: Blog Nida akan bertukar dari radinsah.blogspot.com ke http://ucualong.com
 
selamat berkhatan aqil...
selalunya ucu kalau anak2 berkhatan akan bagi makan ikan haruan masak air berlada hitam...

Selamat tahun baru akak..
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...