Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

iklan

Sunday, April 10, 2011

MALWARE DETECTED - CHIK MIMI

N3 khas buat chik mimi qasehmu abadi. Sejak 2 hari lalu ada malware lak kb blog mimi, nape tah, selalu ok je bila akk masuk blog dia, ada sapa2 boleh jelaskan ke, setahu akk ada viruslah kalo gitu

18 comments:

mmg ade malware kak...td dh check kat sana...ni yg jd risau sb dulu blog dyg penah ade benda alah ni...
 
as salam kak liza

Kalau link blog yg ada malware tu ada dalam 'blog list' kita, kena buang kak. Kalau x buang nanti blog kita pun terkena tempias nyer gak.
 
acapkali dah mimi kena gini.. smlm k.nor nak try masuk pun tak boleh gak.. nanti nak beritau dia kat fb
 
ada virus ek?smlm masuk blog chik mimi xde pe2 pun..ari ni x berani nk try la palk
 
}~ Dayangjack...ooo mcm tu ke. akk ni bab2 virus tak berapa nk reti..mekasih DJ
 
}~ wachak...ooo gitu ke chak..okok tq kena buang la kejap
 
}~ kak nor...dh byk kali kena ek, saya suka msk blog dia. itulah msk je, kuarla malware tu, bukan sekali cuba, byk kali. mekasih ya k.nor. Kak nor bagitahu lah dia, sian dia pulak, mesti dia tak tahu ni
 
}~ Linapg..akk selalu je masuk umah dia kalo ada n3, semlm ke bila ada n3 baru, akk pg tiba2 jumpa malware pulak huhu...tq ya
 
Tq kak liza sy pun tahu sebb kak nor bgtahu siap akak buat N3 lagi
sebenarnya sy dah try nak buuang tapi tak reti ni
 
assalam rosa..banyak jugak blog lain yang akak tak boleh masuk disebabkan virus ni..
dah datang balik dah virusnya..mula2 dulu banyak ..lepas tu hilang..ni dah ada semula..
 
}~ Chik mimi...Sebenarnya akk rasa tak sedap ati, mimi selalu mai komen umah akk, tgk2 akk tak pg umah mimi pulak.

ooo mimi ok je buka blog, akknya kuar kejap je blog mimi pas tu terus kuar merah malware
 
}~ kak erna..mmg ya kak dulu2 mmg ada, tapi blog yg tak rapat mana tak kisah la, tapi kalo org yg selalu ziarah kita, mcm akk ni, susah ati dibuatnya.
 
Assalam kak, takutnya malware ni selalu juga dok jumpa...
 
}~ nieza....ok dh settle, chikmimi dh buang link tu, umah dia dh ok
 
Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya;)

http://www.zuwairiaiman.com
 
salam kenal...

leceh betul kalau kena malware ni kan...orang mesti tak mau singgah...
 
kak.. sal malware tu jangan risau ka.. sebenarnya malware yang ada kat blog tu adalah script yang hidden kat antara gadget2 blog tu... saya ada baca komen2 kat atas ni ada yang suh buang blog tu dari blog list akak.. jangan dengar cakap dia.. buat rilek sudah.. sebab dia x da kesan kat blog kita pon.. semua tu jadi sebab tuan punya blog g letak script2 yang ada backlink adds.. tu ja.. rilek2 ja kak ek..


JOM : Ubat
 
ketinggalan zaman laa kite baru sampai nih..hehe..malas jenjalan sbb tenet siputtt sedut sesangat..hehe.. ni mmg x nmpk je cbox akak nih..hurmm..akak jd guru hoki lak turun padang tiap hari yer..nnti lama2 mesti terer jd jurulatih budak2 jelah..hihi
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...