Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan seketika

Tuesday, January 18, 2011

CREATIVE BLOGGER AWARD DARI HASUE

Salam ceria di pagi selasa ini. Hari ini lambat sikit buka pc..pagi2 lagi akk pergi klinik untuk cucuk baby Amani yang 3 bulan dan jumpa doktor sekali. Alhamdulillah beratnya naik  6.4 kg, dan amni sihat  serta aktif.

Buka je blog ada tgk mesej dari HASUE suh amik creatif   blogger award ni.. Segan pulak dapat award ni sebab akk ni mana creativ pun..siap2 tidurkan amani akk pun terus je g angkut Award yang cukup2 creatif ini, terima kasih banyak2 ya sue kerana sudi bagi award pada akk ni....semoga persahabatan kita dialam maya ini brkekalan hingga ke anak cucu hehehh..bersamalah kita mengkreatifkan blog masing2....maju lah blog untuk semua...muahhhhh


Akk Copy n paste dari rumah Hasue je..tq sue

PENGERTIAN TENTANG AWARD INI ADALAH:-

PENCIL Yang Besar
Menunjukkan Kesenian Yang Begitu Peka Terhadap Blog Anda Dan Mencerminkan Sesuatu Nilai Penghasilan.

FILEM Bergerak Tanpa Henti
Menunjukkan AWARD Ini Di FOWARD Kepada Bloggerist Yang Betul-Betul Layak Menerima.

LOGO Bulat Berkelip-kelip
Jika Di Perhatikan Betul-Betul, Ia Adalah Manusia Yang Berkepalakan Monitor Komputer. Ini Membawa Maksud Anda Adalah Seorang Yang Begitu Bijak Menguasai Dunia Alam Maya Ke Globalisasi.

Untuk Maklum Balas Penerima AWARD Ini, Ikhlaskan Hati Untuk Membuat Entri/Posting Berkenaan AWARD Ini Dengan Kreatif Dan Penuh Estatik Beserta FOWARD Kepada 5 Orang Yang Betul - Betul Layak Menerima AWARD Ini. Anda Juga Boleh Meletakkan AWARD Ini Di Side Bar Atau Di Mana - Mana Yang Bersesuaian. Tinggalkan Comment Untuk Ucapan Manis Anda.
-THE END-

Ohhhh rupa2nya kena angkut ngan mesejnya sekali heheheh
terima kasih siap tunjuk ajar lagi untuk gerak2 kan award ni heheheh

2 comments:

salam kak...nangis x amani kena cucuk td?hehee..
eh...ada tertinggal tu kak..award tu ada pendamping sekali.gi patah balik.hihi
 
}~ Hasue...salam sue...nangis kejap je, terperanjat hehhe..dia ingatkan akk nak bagi neneen kat dia tiba2 kena cucuk lah ...heheh tq sue sudi bg akk award tu
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...